Программа выставки

КРУГЛЫЙ СТОЛ

ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ МАЛОГО ПИВОВАРЕНИЯ В УКРАИНЕ

ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ИНДУСТРИИ ФАСТ-ФУДА В УКРАИНЕ

 

 13.00 Початок роботи Конференції

Вітальне слово Міністерства аграрної політики та продовольства України
Директор департаменту продовольства

 

Національна академія аграрних наук України

Заришняк Анатолій Семенович

Віце-президент НААНУ

 

Національний Університет Харчових Технологій

Удодов Сергій Олександрович

  Современные инновационные технические разработки по внедрению мини-пивоварных комплексов в Украине.

 

Докладчик:

Удодов Сергей Александрович

Доцент, к.т.н. НУХТ

  «Замкнуті енергетичні контури в бродильних виробництвах».

 

 13.30 «Мониторинг и контроль климатических условий при производстве, хранении и доставке продуктов питания»

 

Докладчик:

Гордеев Андрей Владимирович

Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю.

 13.50 «Енергетичні потенціали зброджуваних середовищ».

Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю.

 14.10 «Нові технології напоїв антиоксидантної дії з використанням лікарських трав».

Доповідач асс. НУХТ Ясинська І. Л.

 14.40 «Новітні технології ферментованих напоїв та способів водопідготовки для їх виробництва».

Доповідач проф. НУХТ Прибильський В.Л., доц. НУХТ Олійник С.І.

 14.50 «Інтенсіфікація процесів пивоваріння та подовження стійкості за участі ферментів».

Доповідач доц. НУХТ Романова З.М.

 

 15.20 «Іноваційні рішення в розвитку міні-пивоварного та солодового виробництва».

Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О.

 15.40 «Современные машины по розливу всех видов растительных масел»

Доповідач:

Саченко Віктор Олексійович . Інженер  по обладнанню Index-6

 16.00 «Технічні аспекти конструкцій технологічного обладнання та їх вплив на ефективність роботи міні-пивоварень».

Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О.

 16.20 «Інтенсіфікація насичення рідин газоподібними компонентами».

Доповідач проф. НУХТ Літвіненко О.А.

 16.40 «Перспективні розробки та впровадження технологій аюрведичних молочних продуктів в Україні».

Доповідач проф. НУХТ Поліщук Г.Є.

 17.00 «Новітні розробки водопідготовки з використанням мембраних технологій».

Доповідач аспірант НУХТ Пащенко Б.С.

 

 17.20  

«Використання ферментних препаратів при виробництві напоїв».

Доповідач асс. НУХТ Боярчук Я.А.

 17.20-18.00 Кава- брейк

ОБГОВОРЕННЯ СЕМІНАРУ

 

 

 

Мы можем Вам помочь?

У Вас возникли вопросы? Наш менеджер Вам поможет!

54