Індустрія напоїв.
Індустрія пива слабоалкогольних та безалкогольних напоїв
пр-т. Ак. Глушкова, 1, м. Київ
11 вересня 2024 року
Конференція
Початок роботи Конференції | |
12.00 | «Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу Комбуча». Доповідач Удодов Сергій Олександрович к.т.н., доцент НУХТ |
12.30 | «Новітні технології ферментованих напоїв та способів водопідготовки для їх виробництва». Доповідач: НУХТ Прибильський В.Л., доц. НУХТ Олійник С.І. |
13.00 | Обладнання для розливу напоїв |
13.30 | «Нові технології напоїв антиоксидантної дії з використанням лікарських трав». Доповідач: асс. НУХТ Ясинська І. Л. |
Кава-брейк | |
14.30 | «Інтенсіфікація процесів пивоваріння та подовження стійкості за участі ферментів». Доповідач: доц. НУХТ Романова З.М. |
15.00 | «Технічні аспекти конструкцій технологічного обладнання та їх вплив на ефективність роботи міні-пивоварень». Доповідач: доц. НУХТ Удодов С.О. |
15.30 | «Інтенсіфікація насичення рідин газоподібними компонентами». Доповідач: проф. НУХТ Літвіненко О.А. |
16.00 | «Перспективні розробки та впровадження технологій аюрведичних молочних продуктів в Україні». Доповідач: проф. НУХТ Поліщук Г.Є. |
16.30 | Кава Пауза ОБГОВОРЕННЯ |