Программа выставки

Конференція

11 вересня  2024 року

Початок роботи Конференції
12.00«Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу  Комбуча».

Доповідач

Удодов Сергій Олександрович

к.т.н., доцент НУХТ

12.30«Новітні технології ферментованих напоїв та способів водопідготовки для їх виробництва».

Доповідач:

НУХТ Прибильський В.Л., доц. НУХТ Олійник С.І.

13.00 Обладнання для розливу напоїв 
13.30«Нові технології напоїв антиоксидантної дії з використанням лікарських трав».

Доповідач:

асс. НУХТ Ясинська І. Л.

Кава-брейк
14.30«Інтенсіфікація процесів пивоваріння та подовження стійкості за участі ферментів».

Доповідач: 

доц. НУХТ Романова З.М.

15.00«Технічні аспекти конструкцій технологічного обладнання та їх вплив на ефективність роботи міні-пивоварень».

Доповідач

доц. НУХТ Удодов С.О.

15.30«Інтенсіфікація насичення рідин газоподібними компонентами».

Доповідач:

проф. НУХТ Літвіненко О.А.

16.00«Перспективні розробки та впровадження технологій аюрведичних молочних продуктів в Україні».

Доповідач:

проф. НУХТ Поліщук Г.Є.

16.30Кава ПаузаОБГОВОРЕННЯ