Программа выставки

КРУГЛЫЙ СТОЛ

«СОСТОЯНИЕ И ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ ПРОИЗВОДСТВА НАПИТКОВ В УКРАИНЕ И В МИРЕ»

13.00Початок роботи Конференції

Вітальне слово Міністерства аграрної політики та продовольства України
Директор департаменту продовольства

Національна академія аграрних наук України

Жук В.М., Віце-президент НААНУ

Національний Університет Харчових Технологій

Удодов Сергій Олександрович

13.10«Замкнуті енергетичні контури в бродильних виробництвах».

Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю.

13.20«Енергетичні потенціали зброджуваних середовищ».

Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю.

13.30«Нові технології напоїв антиоксидантної дії з використанням лікарських трав».

Доповідач асс. НУХТ Ясинська І. Л.

13.40«Новітні технології ферментованих напоїв та способів водопідготовки для їх виробництва».

Доповідач проф. НУХТ Прибильський В.Л., доц. НУХТ Олійник С.І.

13.50«Інтенсіфікація процесів пивоваріння та подовження стійкості за участі ферментів».

Доповідач доц. НУХТ Романова З.М.

14.00«Іноваційні рішення в розвитку міні-пивоварного та солодового виробництва».

Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О.

Кава – брейк
14.20«Технічні аспекти конструкцій технологічного обладнання та їх вплив на ефективність роботи міні-пивоварень».

Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О.

14.30«Інтенсіфікація насичення рідин газоподібними компонентами».

Доповідач проф. НУХТ Літвіненко О.А.

14.40«Перспективні розробки та впровадження технологій аюрведичних молочних продуктів в Україні».

Доповідач проф. НУХТ Поліщук Г.Є.

14.50«Новітні розробки водопідготовки з використанням мембраних технологій».

Доповідач аспірант НУХТ Пащенко Б.С.

15.00«Використання ферментних препаратів при виробництві напоїв».

Доповідач асс. НУХТ Боярчук Я.А.

15.10«Фактори успішних продажів українських товарів в міжнародних торгівельних мережах».

Доповідач : віце-президент УССП, координатора Центру підтримки експорту при УСПП. Денис Красніков

15.30«Як збільшити прибуток закладу. Новий погляд на систему лояльності».

Доповідач : Батлер Євген Олександрович

Директор ТОВ «Смарт Лаб»

16.00-18.00Кава- брейк

Обговорення круглого столу