КРУГЛЫЙ СТОЛ
«СОСТОЯНИЕ И ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ ПРОИЗВОДСТВА НАПИТКОВ В УКРАИНЕ И В МИРЕ»
13.00 | Початок роботи Конференції Вітальне слово Міністерства аграрної політики та продовольства України Національна академія аграрних наук України Жук В.М., Віце-президент НААНУ Національний Університет Харчових Технологій Удодов Сергій Олександрович |
13.10 | «Замкнуті енергетичні контури в бродильних виробництвах». Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю. |
13.20 | «Енергетичні потенціали зброджуваних середовищ». Доповідач проф. НУХТ Соколенко А.І., проф. НУХТ Шевченко О.Ю. |
13.30 | «Нові технології напоїв антиоксидантної дії з використанням лікарських трав». Доповідач асс. НУХТ Ясинська І. Л. |
13.40 | «Новітні технології ферментованих напоїв та способів водопідготовки для їх виробництва». Доповідач проф. НУХТ Прибильський В.Л., доц. НУХТ Олійник С.І. |
13.50 | «Інтенсіфікація процесів пивоваріння та подовження стійкості за участі ферментів». Доповідач доц. НУХТ Романова З.М. |
14.00 | «Іноваційні рішення в розвитку міні-пивоварного та солодового виробництва». Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О. |
Кава – брейк | |
14.20 | «Технічні аспекти конструкцій технологічного обладнання та їх вплив на ефективність роботи міні-пивоварень». Доповідач доц. НУХТ Удодов С.О. |
14.30 | «Інтенсіфікація насичення рідин газоподібними компонентами». Доповідач проф. НУХТ Літвіненко О.А. |
14.40 | «Перспективні розробки та впровадження технологій аюрведичних молочних продуктів в Україні». Доповідач проф. НУХТ Поліщук Г.Є. |
14.50 | «Новітні розробки водопідготовки з використанням мембраних технологій». Доповідач аспірант НУХТ Пащенко Б.С. |
15.00 | «Використання ферментних препаратів при виробництві напоїв». Доповідач асс. НУХТ Боярчук Я.А. |
15.10 | «Фактори успішних продажів українських товарів в міжнародних торгівельних мережах». Доповідач : віце-президент УССП, координатора Центру підтримки експорту при УСПП. Денис Красніков |
15.30 | «Як збільшити прибуток закладу. Новий погляд на систему лояльності». Доповідач : Батлер Євген Олександрович Директор ТОВ «Смарт Лаб» |
16.00-18.00 | Кава- брейк Обговорення круглого столу |